2. maj 2013

Efter en laaaannnnggg tavshed..

Er jeg så stille vendt tilbage..!!

Tiden har simpelthen kun gået med til finde rytme i det nye hverdagsliv, at pusle om min nye lille familie, passe mit nye job og med en stram økonomi med en kæmpe gæld som jeg har fået betalt af i en fart. 

Hvilket vil sige, at der endelig er mere luft i økonomien, har jeg dermed mere overskud til at tænke på andre ting. Men stadig er der tingene der er prioriteret anderledes end før jeg fik vores dejlige datter og havde gælden på nakken.

Jeg har dog stadig ikke fundet tid til at være kreativ og sy noget som helst udover at gøre dem klar om aftenen, men så er der ikke længere end at jeg straks falder om på sofaen.. Suk. Jeg har et par gange været til sy-date, hvor jeg kunne sy og sy en hel dag med andre hygge-damer, der har på samme måde som jeg. Virkelig skønt, men desværre sker det ikke så tit som jeg ville. 

Nu forsøger vi også at sælge vores lille lejlighed, således vi kan få et større sted at bo og have et par værelser ekstra til at have albuerum ;-)

Undertiden har jeg haft muligheden for at anskaffe mig en lækker smartphone - nemlig en Samsung Galaxy S3 mini. Er bare vild glad for den!


Mit næste ønskekøb er en hamrende lækre skindjakke.. Men kan bare ikke bestemme mig for en..


 MDK Karla skindjakke (denne fik jeg prøvet i en butik og k*** hvor den sad bare som en drøm - lækker kvalitet!)


 MDK Kassandra Skindjakke (denne er dog mere figursyet og dyrere!)


MDK Rosa Skindjakke (biker-agtig og endnu dyrere!)


 
Zara skindjakke (den billigste men er vist udsolgt hos Zara i øjeblikket!!)

Først tanke var at jeg skulle lige kigge efter en lidt brugt, fejlkøb/aldrig brugt på trendsales for at spare lidt penge, men også at jakken får lidt patina. 
Men finder næsten ikke nogen så hurtigt før nogen allerede hapser dem før mig! Så det er lige før jeg overvejer at bare købe en helt ny..? Gisp! :-/

Ingen kommentarer: