25. apr. 2012

Bage-flip?!

I min tavshed i al den tid, benyttede jeg lejligheden til at bage knækbrød (2 gange!!) og drømmekage i muffinsforme - MUMS hvor de smager! :-D


Ville bare lige gøre det ekstra hyggeligt til min mødregruppe, da turen kom til mig igår og det lod til at være en succes med drømmekage i muffinsforme, så man kan opbevare drømmekage i små størrelser i fine muffinsforme i fryseren frem for at dele en hele bradepande op i stykker og bruge alle mine opbevaringsbokse. Så det var en smart løsning, men dog ikke lige den nemmeste løsning for iflg. opskriften skulle fyldet/toppen dække en hel bradepande, men denne her brugte jeg kun den halve af fyldet!!! Måtte smide resten ud.. ØV siger jeg! For ÆLLLLSKKKER netop fyldet!! Kokos og brun farin! Fy, Silja.. Må vist erkende, at jeg er en lille sukkergris! Suk..
Og nu har jeg fået blod på tanden til at bage nogle flere kager, brød og hvad jeg ellers kan finde på!! Hmm..

Snart nærmer vi os Lærke's navngivningsfest, som skal foregå i Jylland hjemme hos mine svigerforældre, hvor vi kun inviterer de nærmeste i familien. Festen for venner bliver det nok engang i sommer, hvor vi kan være ude i vores gårdhave.
Så her vil vi også lige udtænke en menu af hvad vi vil lave. Det bliver nok noget i den stil med buffet a la tapas i blanding af brunch, frokost og så noget i nærheden af et lille kage-bord!
Og så afslutter vi med aftensmad og godnatskys af Lærke ;-)
Lærke's dejlige smil i det øjeblik vi flashede

2 kommentarer:

Klejs sagde ...

Hvor er hun så sød - man har lyst til at knibe hendes buttede kinder.

Kan ikke se en drømmekage eller smage en uden at tænke på dig. Forbinder kagen med en del af barndommen .-)

Silja sagde ...

Ja lige præcis med de æblekinder får man lyst til knibe dem, ellers så kysse dem!!! Hehe..

Åh ja barndomsminder, jeg nåede aldrig at flashe drømmekage inden de blev serveret og spist. Men har stadig få stk tilbage i fryseren, så næste gang jeg tager dem ud, skal jeg nok prøve at flashe hvor godt og lækkert den smager (ser ud!)! ;-)