30. apr. 2012

Kjole-krise!!..

Argh.. Skal til 3 bryllupper i august - 3 weekender i træk! Og da jeg sikkert er ligesom alle de kvinder, der tænker om man mon har noget man kan bruge eller om man skal investere en NY kjole!! ihh altså! Har en kjole, jeg kan bruge til det ene eller begge bryllupper, men det tredje kræver en mere pæn kjole i den retning af galla!! Uff..
Så har været på nettet og tjekket kjoler.. Midi, maxi, figursyet, løst, med ærmer eller uden stropper..Hmm..Dilemma!
Her er mulige kandidater.. Må max koste 1000 kr!! Suk, og et par af dem koster lige 1.099 kr.. Hmm.. 
London Fever - Manhattan Dress i enten rød eller petrolgrøn


Kunne godt tænke mig at høre, hvad I synes?? Hvad er på mode nutildags og ikke er for klassisk sådan en til en på 160 cm høj med timeglas figur og jeg ammer sikkert stadig til den tid ;-) Så det skal vel også være lidt praktisk, men ikke nødvendigt FOR praktisk, jeg vil jo også gerne være en smart mor!

Jeg skal dog også gerne kunne bruge den igen bagefter til andre fester.
Til gengæld har jeg stiletter nok til at matche til en af kjolerne!! ;-) For en gangs skyld har jeg noget, jeg ikke mangler! Medmindre de er for slidte :-/

Normalt havde jeg straks gennemgået mit stoflager og designet en kjole og syet den, men har bare ikke overskud, tid eller en ide om hvordan det skal se ud, så jeg foretrækker at købe en kjole eller så bruge en af jeg har og sammensætte den på en ny måde?? Hmm.. DILEMMA! Ak og ve!

7 kommentarer:

Outi sagde ...

Er vild med den der London Fever kjole - kan let forestille mig dig i denne kjole med dine figurer og dit mørke hår - ren guf! Go ahead for it ;)

Klejs sagde ...

Den røde kjole er superfræk uden at skrige MOAR!!

Silja sagde ...

Ja, synes også den Fever London kjole er den mest flot af alle, men rød?? Uha.. Har intet tøj i rødt, så ved ikke om det vil klæde mig så flot med rød som hende model på billedet? Ellers fås der flere farver som orange, koksgrå og mørkeblå. Men tror næsten jeg vil foretrække grøn, da har en kjole i flaskegrøn, som jeg har været meget glad for. Men rød er bestemt langt fra mor-look!! Og SUPER fræk helt sikkert! :-D Tænker lige videre..

Camilla sagde ...

Jeg synes den grønne London Fever kjole er den flotteste af dem alle og den vil helt sikkert klæde dig og grøn farve passer også til dit hårfarve :-)

Livet blandt stiletter og mursten sagde ...

Helt klart den røde! i petrolgrøn, den vil sikkert se flot ud til dig og så er den ammevenlig ;)

Kristine sagde ...

Jeg er helt sikkert til Vero Moda kjolen.
Nu kan man jo ikke rigtig vurdere kvaliteten på billedet. Skriger den Vero Moda IRL?
Men den er faktisk flot og enkelt.

Gid jeg kunne have den slags på ;)

Ha' en dejlig dag
Kristine

Silja sagde ...

Kristine, ja er også lidt i tvivl om kjolen skal helst være lang, men det skal jo også gerne være amme-venlig ;-) Kvalitet skulle vist være enten viskose eller polyester og det gør jo det store forskel - polyester vil klæbe sig til hud og dermed afsløre de deller og appelsinhud jeg har :-( Men hvis det er viskose, så er den bare hamrende lækker om sommer! Men London Fever er nu også ret sexet og det trænger jeg sådan til at være i en kjole..Hehe.. Hvorfor skulle du ikke kunne også bære den kjole? :-)